ZAPOJTE SE DO PROJEKTU „ENERGIE RODINY“

PROJEKT ENERGIE RODINY - DLOUHODOBĚ SMYSLUPLNÁ PODPORA

Koronavirová epidemie ukázala slabé stránky ekonomického nastavení neziskového sektoru v České republice. To znamená, že právě neziskový sektor dostal ránu, ze které se bude nějaký čas vzpamatovávat. Ovšem díky této situaci vznikla příležitost pro spojení energetiky a naší neziskové organizace, prostřednictvím velmi inovativního a zajímavého projektu Energie rodiny.

Rádi jsme se proto zapojili do projektu Energie rodiny, který má pod svými křídly společnost Kolibřík energie.

Tento komunitní dodavatel energií totiž vrací téměř polovinu svého zisku zpět do společensky prospěšných organizací, ke kterým Maják také patří.

Každý z Vás, komu je naše činnost a hodnota rodiny blízká, se může nyní do projektu Energie rodiny připojit. Při rozsvícení světla nebo zapnutí myčky pak můžete mít dobrý pocit z toho, že k nám proudí Vaše peníze, které využijeme na udržení a rozvoj naší činnosti. Navíc budete mít jistotu, že Vaše energie bude ve většině případů ještě levnější než dříve a navíc se zárukou původu, tj. z obnovitelných zdrojů, které nevytvářejí negativní ekologickou stopu. Odebírejte energii, která pomáhá ♥